Πέτριτς: «Εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς, για τον Λε Ταλέκ δεν ακούστηκε η παραμικρή κακή κουβέντα»

Πέτριτς: «Εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς, για τον Λε Ταλέκ δεν ακούστηκε η παραμικρή κακή κουβέντα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γκόρνταν Πέτριτς για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον Νταμιέν Λε Ταλέκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρβος προπονητής Γκόρνταν Πέτριτς, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ΑΕΚ το 1999, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στους Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Νταμιέν Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»:

«Για τον Βλάνταν αυτό που πρώτα έχω να πω είναι ότι ξέρει να χτίζει ομάδες Η δουλειά του στον Ερυθρό Αστέρα νομίζω τα λέει όλα, αφού και ποδοσφαιριστές ανέδειξε και η πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν σπουδαία. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετική επιλογή και θα φανεί άμεσα το αποτέλεσμά της. Πρόκειται για έναν άριστο επαγγελματία που ξέρει τι θέλει και πως θα το ζητήσει από τους παίκτες του. Δεν είναι δογματικός σε αμυντικά ή επιθετικά συστήματα, του αρέσει η ισορροπία στην ομάδα και παράλληλα επιδιώκει την ιδανική φυσική κατάσταση από όλους.

Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει σοβαρή δουλειά, με γερές βάσεις και προοπτική επιτυχίας, το πιστεύω ακράδαντα.

Οσο παρακολουθούσα τον Λε Ταλέκ δεν είχε ακουστεί η παραμικρή κακή κουβέντα για εκείνον και πιστεύω πως δεν συμβαίνει τυχαία. Μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί ως στόπερ, το είδαμε συχνά στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Σοβαρός ποδοσφαιριστής, το λέω με σιγουριά, κι από τη στιγμή μάλιστα που τον ξέρει καλά ο Βλάνταν εκτιμώ πως η απόκτησή του θα βοηθήσει την ΑΕΚ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X