Γκολίνι: Πλησιάζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκολίνι: Πλησιάζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

O Πιερλουίτζι Γκολίνι αποχωρεί από την Αταλάντα και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα της Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον νέο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρίσκει ο Πιερλουίτζι Γκολίνι. Ο Ιταλός πορτιέρε θα αποχωρήσει από την Αταλάντα, αφού μετά την απόκτηση του Χουάν Μούσο θα αποτελεί την δεύτερη επιλογή και αναζητά την επόμενη ομάδα του.

Φαίνεται ήδη πως την έχει βρει, ωστόσο και εκεί όλα δείχνουν πως δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, θα έχει δίπλα του ίσως τον καλύτερο κίπερ του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ο λόγος για την Ατλέτικο και τον Γιαν Όμπλακ, με τον Γκολίνι να φέρεται πως βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην Μαδρίτη.

Την ίδια ώρα, ο Γκρμπιτς θα δοθεί δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης πιθανότατα στην Μαγιόρκα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού δεν επιθυμεί να είναι ο τρίτος τερματοφύλακας των «ροχιμπλάνκος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X