ΑΕΚ: Άτυχη στον τελικό η γυναικεία ομάδα Futsal- Κατέκτησε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Άτυχη στον τελικό η γυναικεία ομάδα Futsal- Κατέκτησε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της ΑΕΚ δεν τα κατάφεραν στον μεγάλο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 5-4 στην παράταση από τους Αμπελόκηπους γνώρισε η ΑΕΚ στον Τελικό του Γυναικείου Πρωταθλήματος Futsal.

Η «Ένωση» στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, καθώς παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στο παιχνίδι, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στο τρόπαιο, ενώ και στο τελευταίο δευτερόλεπτο είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1′ με την Κόλλια μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας. Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν ωστόσο ανάλογη για την ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου, καθώς οι Αμπελόκηποι σημείωσαν 3 διαδοχικά τέρματα, φτάνοντας στο ημίχρονο με το υπέρ τους 1-3. Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και πίεσε για τη γρήγορη μείωση του σκορ, κάτι το οποίο έγινε με τρομερή προσπάθεια της Κόλλια.

Οι “κιτρινόμαυρες” συνέχισαν την πίεση σε όλα τα σημεία του γηπέδου και παρά το γεγονός ότι η ισοφάριση δεν ερχόταν δεν το έβαλαν κάτω. Έτσι, η Κόλλια με ακόμα μία απίστευτη ατομική προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια 3′ πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Οι Αμπελόκηποι βρήκαν τελικά τον τρόπο και πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, 2′ πριν το φινάλε. Η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ στο τελευταίο λεπτό έξω από την περιοχή και η Στεφάτου με εκπληκτική εκτέλεση ισοφάρισε σε 4-4, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, οι “πράσινες” βρήκαν το 5ο γκολ. Η ΑΕΚ στο τελευταίο δευτερόλεπτο είχε την τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως η Κόλλια σημάδεψε από κοντά το δοκάρι.

«Υπερήφανος για τις αθλήτριες μου»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Χριστόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Αρχικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα των Αμπελοκήπων. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω της εμπειρίας της αντίπαλης ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και προηγηθήκαμε δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη βρήκαμε λύσεις και πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση. Ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι στο τέλος του παιχνιδιού μας στέρησαν το δικαίωμα να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Ο αντίπαλος μάς έπαιξε έξυπνα, με πάθος, στηριζόμενος κυρίως στη δύναμη, αλλά και στις ατομικές ενέργειες. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τις αθλήτριες μου, καταφέρανε να γυρίσουν ένα παιχνίδι και να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το κύπελλο. Από ψυχολογικής πλευράς δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις, αν δούμε και τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Κάποια στιγμή θα έρχονταν και η ήττα, θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε τη νέα περίοδο πιο έτοιμοι“.

ΑΕΚ – ΑΠΣ “Οι Αμπελόκηποι” 5-4
ΑΕΚ (Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Κόλλια 3, Κολοκάθη, Μπίρλη, Πότσιου, Στεφάτου 1, Νίκα, Τερζή, Πλεξίδα, Καρέτσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X