«Σεντ Ετιέν και Μπρέντφορντ ενδιαφέρονται για τον Γαλανόπουλο»

Παπαϊωάννου: «Το πήραμε το μήνυμα από τα αφεντικά»
Photo Credits: INTIME

Γαλλική ιστοσελίδα συνδέει τον Κώστα Γαλανόπουλο με τη Σεντ Ετιέν και τη Μπρέντφορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλλική ιστοσελίδα «hommedumatch.fr», έφερε στο φως της δημοσιότητας, ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν, αλλά και της Μπρέντφορντ, για τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Μπρέντφορντ ανέβηκε φέτος στην Premier League,ενώ έχει συνδεθεί παλαιότερα με τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δύσκολα θα προχωρήσει του διεθνή Ελληνα άσου στους «Πράσινους, καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Από την άλλη η Μπρέντφορντ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να συζητήσει με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Γαλανόπουλου.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Κλον Πιέλ ήταν ξεκάθαρος: Στη μεταγραφική περιόδο η Σεντ Ετιέν θα είναι πολύ διακριτική ως προς την κατεύθυνση των αφίξεων, εκτός εάν υπάρχει μια… έξυπνη και φθηνή περίπτωση.

Έτσι, ενώ περιμένουν μια πιθανή εξαγορά, οι «Πράσινοι» θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες για να είναι σε θέση να αγοράσουν, εκτός αν καταφέρουν να βρουν δανεικούς παίκτες στην αφορά.

Και πράγματι βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα της Σεντ Ετιέν ο μέσος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, που ενδιαφέρει έντονα τους «Πράσινους».

Ωστόσο δεν… παίζουν μόνοι τους από τη στιγμή που ενδιαφέρεται έντονα και η Μπρέντφορντ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας η Μπρέντφορντ θα κάνει μια πρώτη προσφορά για τον Έλληνα παίκτη, ενώ η Σεντ Ετιέν εξετάζει αποκλειστικά το δανεισμό του παίκτη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X