Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλουμε ακόμα μία νίκη» (VIDEO)

Ο Τάκερ παρομοίασε τον Αντετοκούνμπο με... Γκρεϊχάουντ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ταπεινός και προσγειωμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος του Game 5 με τους Σανς και αναφέρθηκε αρχικά στο σημαντικό κάρφωμα 13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ωστόσο αμέσως… προσγειώθηκε αφού ακόμη δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο κλέψιμο και μία σπουδαία πάσα, που ξεκινά από την εμπιστοσύνη. Θα μπορούσε να έχει ένα καλό σουτ, όμως με εμπιστεύτηκε και βρήκαμε το καλάθι.

Παίξαμε εξαιρετικά, δεν σταματήσαμε να παλεύουμε ακόμα και όταν χάναμε με 16 πόντους. Αυτή είναι η ομάδα μας και η νοοτροπία μας. Έχουμε ένα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να παίξουμε καλά. Θέλω να ξεκουραστώ και στη συνέχεια να είμαι έτοιμος, να το απολαύσω και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νίκη».

Τέλος, δεν ξέχασε τον Θανάση, που έμεινε εκτός αγώνα.

«Ήταν τρομερά δύσκολο να παίξω χωρίς τον αδερφό μου. Νομίζω πως έπαιξε άμυνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Έβγαλε την μπλούζα του, έπαιξε άμυνα, ίδρωσε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X