Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Θερμή υποδοχή στην ελληνική ομάδα στίβου

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Θερμή υποδοχή στην ελληνική ομάδα στίβου

Τα πρώτα μέλη της ομάδας στίβου που έφτασαν στην Ιαπωνία έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους ντόπιους, στην πόλη Μισάτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν Ιάπωνες φίλαθλοι στα μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνική ομάδα θα μείνει για δέκα μέρες στην πόλη Μισάτο, με τους ντόπιους να υποδέχονται τους Έλληνες αθλητές με πανό καλωσορίσματος και αναμνηστικά δώρα.

Τα μέλη της αποστολής κατέλυσαν σε μονόκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο του προπονητικού κέντρου, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο οι αθλητές υποβλήθηκαν σε PCR test και τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να ακολουθήσει σκληρά υγειονομικά πρωτόκολλα, με τεστ σε τακτικά διαστήματα.

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά του covid-19, οι αθλητές θα τρώνε μόνο στα δωμάτια τους, ενώ για να ανέβουν σε αυτά θα χρησιμοποιούν εξωτερική σκάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X