Ετσι αποχαιρέτισε την ΑΕΚ ο Νεντελτσεάρου! (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Ο Νεντελτσεάρου κλείνει άμεσα στην Κροτόνε-Το ποσό του deal
Photo Credits: INTIME

Το αντίο του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ από χθες, αφού συμφώνησε με την Κροτόνε και σήμερα θέλησε μέσω Instagram να αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα την «Ενωση».

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, ευχαρίστησε την ΑΕΚ και όλους όσους συνεργάστηκε, ενώ έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας πως ήθελε να είχε δώσει περισσότερα στην ομάδα.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νεντελτσεάρου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην ΑΕΚ, γι’ αυτή τη σεζόν που αγωνίσρτηκα με την ομάδα. Ηταν μία σκληρή σεζόν για όλους εμάς, σίγουρα δεν τα καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας, αλλά είμαι υπερήφανος για το χρόνο που πέρασα ως μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας.


Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ για την αγάπη και την υποστήριξή τους, παρ’ όλο που είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμένα. Να είστε σίγουροι πως έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την ομάδα. Να είστε επίσης σίγουροι πως θα ήθελα να έχω δώσει περισσότερα. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο! Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ! ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!»

Δείτε τη δημοσίευση του «Νέντε»:

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X