Ηλιούπολη: Όλα όσα είπε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου για τον γάμο τους και το ανήλικο παιδί (VIDEO)

Ηλιούπολη: Όλα όσα είπε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου για τον γάμο τους και το ανήλικο παιδί (VIDEO)

Η δικηγόρος της πρώην γυναίκας του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου μίλησε για όλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον έγγαμο βίο του 39χρονου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου και της πρώην συζύγου του, καθώς επίσης για το ανήλικο τέκνο και τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου μίλησε η εκπρόσωπος της πρώην γυναίκας του Ελισάβετ Τσέρτου.

Η εκπρόσωπος της πρώην συζύγου του Δημήτριου Μπουγιούκου, του 39χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη, βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, μίλησε σχετικά με την υπόθεση.

Η κ. Ελισάβετ Τσέρτου ανέφερε για την εντολέα της και τον έγγαμο βίο τους:

«Τέλεσαν γάμο το 2010 και η κορούλα ήρθε στη ζωή το 2011, το παιδί είναι σχεδόν 10 χρονών σήμερα. Όσο ήταν παντρεμένοι, έπεσε στην αντίληψη της μητέρας ότι ο αστυνομικός είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές με διάφορες ερωμένες και γενικότερα υπήρχε μία κίνηση στο σπίτι σχετικά με αυτό το ζήτημα. Υποπτευόταν κάποια πράγματα η μητέρα σχετικά μ τα sites και με το internet, ενώ πολύ συχνά ο αστυνομικός έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε 4-5 μέρες μετά».

«Όταν εξέφρασε τη γνώμη της η πελάτισσά μου στον αστυνομικό και έκανε ερωτήσεις, τότε άρχισε η κόλασή της. Άρχισε η βία, άρχισε ο εγκλεισμός στο σπίτι στην Ηλιούπολη και σε άλλα σπίτια. Μέχρι εκεί μου επιτρέπεται να αναφέρω κάποια πράγματα”, συμπλήρωσε η κ. Τσέρτου.

Αναφερόμενη στο ανήλικο τέκνο της εντολέα της και του 39χρονου κατηγορούμενου, η δικηγόρος δήλωσε:

«Πάντα καταστρώνει το σχέδιό του προκειμένου να απομακρύνει το παιδί από τη μητέρα. Ο ίδιος στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρει ότι είχε την ανατροφή του παιδιού με την 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα και η ίδια η 19χρονη αναφέρει ότι πραγματικά της είχε ανατεθεί η ανατροφή του ανήλικου τέκνου. Δεν χωράει αμφιβολία ότι όλοι συμβίωναν στο σπίτι της Ηλιούπολης».

Η ίδια ανέφερε πως ο ίδιος κάνει ό,τι κάνει με απόλυτο θράσος και επαγγελματισμό, ενώ σχεδιάζει πάντα την επόμενή του κίνηση.

«Εμείς έχουμε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την Τρίτη θα συζητήσουμε για την επιμέλεια της μητέρας. Ο πατέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προ δύο ημερών, έχει βάλει στη διαδικασία συγγενείς. Δέχτηκα τηλεφώνημα από συνάδελφο, που μου γνωστοποίησε ότι η μητέρα και ο αδελφός θα διεκδικήσουν την επιμέλεια. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι τα δύο τελευταία χρόνια το ανήλικο τέκνο ζει με τη γιαγιά και τον παππού, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε ο αστυνομικός ενώπιον των αρχών», ανέφερε.


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X