Στοίχημα: Ποντάρουμε στη Νορβηγία σήμερα

Στοίχημα: Ποντάρουμε στη Νορβηγία σήμερα

Διπλή επιλογή του Stoiximaview για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτάθλημα Νορβηγίας και το Stoiximaview προτείνει δύο ματς από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σάρσπμποργκ-Μπόντο Γκλιμτ (21.00): Προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα για την Μπόντο. Στην Πολωνία ήρθε και δεύτερη ήττα (2-0) από τη Λέγκια και χαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον καλείται να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα όπου ίσως και λόγω των Πολωνών το τελευταίο διάστημα έγινε αρκετά αφελής. Φάνηκε αυτό στα δύο τελευταία της παιχνίδια κόντρα σε Σάντερφιορντ (1-0) και Βίκινγκ (2-2), ενώ η μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε σίγουρα αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού. Είναι στο -5 πλέον από τη Μόλντε και την κορυφή και αντικειμενικά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Σάρσπμποργκ-Μπόντο Γκλιμτ (21.00): Η Σάρπσμποργκ έχασε τον… αέρα της μεγάλης νίκης κόντρα στη Μόλντε (1-0) χάνοντας εύκολα 2-0 στην έδρα της Σάντερφιορντ. Έτσι, για ακόμη μία φορά που έδειχνε έτοιμη να ξεκολλήσει από τα χαμηλά, εν τέλει συνεχίζει με άγχος. Βέβαια, το καλό είναι πως διατηρεί το +6 από τις κόκκινες θέσεις, όμως η απόστασή της από τα μπαράζ είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Η Μπόντο μπορεί αυτή την περίοδο να μην πείθει. Από την άλλη είναι πολύ καλύτερη από την “κλειδωμένη” αντίπαλό της, η οποία δεν μπορεί να διώξει με τίποτα την πίεση από πάνω της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μάθει να ζουν σε τέτοιες συνθήκες και πιστεύω πως μπορεί να τις διαχειριστούν καλύτερα. Το διπλό στο 2.15 (novibet.gr) αποτελεί επιλογή.

Οντ-Βίκινγκ (19.00): Λίγο νωρίτερα στο Στάγκερακ διεξάγεται ένα μπερδεμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βλέπουν την υπέρβαση μέσω της 3η θέσης. Βέβαια, τα τελευταία αποτελέσματά τους φρενάρουν απότομα τα όνειρά τους. Από τη μία η Οντ πάνω που δείχνει καλά βρίσκει απέναντί της την σούπερ-Μόλντε, δέχεται 5 γκολ και δείχνει να καταρρέει. Ενώ η Βίκινγκ τρέχει σερί τριών ισοπαλιών, εκ των οποίων μόνο αυτή κόντρα στη Μπόντο (2-2) μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος.

Οντ-Βίκινγκ (19.00): Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία και το εύκολο γκολ, αλλά και τα κενά στα μετόπισθεν. Ειδικά για τη Βίκιγνκ, που όταν αγωνίζεται εκτός η άμυνά της πελαγώνει, το πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι δείχνει μεγαλύτερο. Η Οντ στο σπίτι της είναι κάπως πιο συμπαγής, ωστόσο, χρειάζεται δικαώς το τρίποντο και θα χρειαστεί να ρισκάρει. Βασιζόμενοι στην αστάθεια των δύο ομάδων, πάμε στοίχημα με το GG & Over 2.5 στο 1.75 (novibet.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X