Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αναχωρεί για την Ιαπωνία ο Γκιώνης

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αναχωρεί για την Ιαπωνία ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα συμμετέχει στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναχωρεί αύριο για το Τόκιο και τους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του ο πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παναγιώτης Γκιώνης. Πάντα με το όνειρο της διάκρισης, πάντα με υψηλές βλέψεις στην τελευταία πιθανώς Ολυμπιακή συμμετοχή του, όπως έχει πει ο ίδιος.

Ο Γκιώνης φεύγει αύριο το απόγευμα μαζί με τον προπονητή του στην εθνική ομάδα ανδρών Κώστα Βατσακλή, ο οποίος από την πλευρά του θα μετάσχει για 3η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το Λονδίνο και το Ρίο.

Στο Tokyo Metropolitan Gymnasium ο Γκιώνης θα πάρει μέρος στο αγώνισμα του απλού. Το Ολυμπιακό τουρνουά αρχίζει στις 24 του μήνα με τα ατομικά, ο πολύπειρος αμυντικός θ’ αγωνιστεί την ίδια μέρα, αποφεύγοντας όμως τον έναν προκριματικό γύρο.

Ο Γκιώνης βρίσκεται στο νούμερο 35 του ταμπλό και η κλήρωση διεξάγεται παραμονές της έναρξης των αγώνων. Το κυρίως ταμπλό θα είναι των «64» και η πρόκριση στους «16» αποτελεί τον βασικό του στόχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X