Καναβάρο: «Θα έδινα την Χρυσή Μπάλα στον Μέσι, είναι το απόλυτο Νο 1»

Καναβάρο: «Θα έδινα την Χρυσή Μπάλα στον Μέσι, είναι το απόλυτο Νο 1»
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα δήλωσε ο Φάμπιο Καναβάρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φάμπιο Καναβάρο, αρχηγός της πρωταθλήτριας κόσμου του 2006 Ιταλίας, δηλώνει πως ψηφίζει τον Μέσι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Διθυράμβους για την εθνική Ιταλίας και συγκεκριμένα για τους Ρομπέρτο Μαντσίνι, Τζανλούκα Βιάλι, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Τζόρτζιο Κιελίνι και Φεντερίκο Κιέζα αφιέρωσε μέσω συνέντευξής του στην «Tuttosport» ο εμβληματικός Φάμπιο Καναβάρο.

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε την κορυφή του κόσμου στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006 μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για όλους τους προαναφερόμενους για τα πεπραγένα τους στο Euro 2020, ταυτόχρονα ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως ο Λιονέλ Μέσι είναι εκείνος που κατά τη γνώμη του αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα για τον κορυφαίο της χρονιάς.

«Θα πρέπει να χαρακτηριστούν Άγιοι οι Μαντσίνι και Βιάλι ενώ για τον Φεντερίκο Κιέζα έχω να πω ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του, Ενρίκο..

Είμαι χαρούμενος που ο Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν ο αρχηγός της Ιταλίας που σήκωσε ένα μεγάλο τρόπαιο μετά από μένα το 2006, επειδή στο Βερολίνο ήταν στις εξέδρες και έβλεπε τον τελικό μας.

Έχω παίξει μαζί του και τον εκτιμώ πολύ. Έκανε ένα σούπερ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», τόνισε ο Καναβάρο, για να εκθειάσει στη συνέχεια τον MVP (πήρε το βραβείο από την UEFA) του τουρνουά, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα:

Καναβάρο: «Θα έδινα την Χρυσή Μπάλα στον Μέσι, είναι το απόλυτο Νο 1»

«Μου προκαλεί έκπληξη ότι πριν από το τουρνουά υπήρχαν πολλοί που τον θεωρούσαν όχι έναν μεγάλο κίπερ αλλά έναν απλό καλό τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει τίποτα το κανονικά στον Τζίτζο.

Αρχής γενομένης από την ηρεμία του που είναι μοναδική αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 22 ετών. Θα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Έφυγε από το Καμπιονάτο αλλά τουλάχιστον θα τον απολαμβάνουμε στην εθνική Ιταλίας».

Όσο για το αν θα έδινε τη Χρυσή Μπάλα στον Ντοναρούμα, εκεί ο Καναβάρο ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Είναι το απόλυτο Νο 1 και ήταν επίσης εκπληκτικός στο Copa America».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X