Super League: Σε ποιές περιπτώσεις δεν θα έχουν VAR οι αγώνες

Super League: Σε ποιές περιπτώσεις δεν θα έχουν VAR οι αγώνες
Photo Credits: INTIME

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα μπορούν να διεξαχθούν αγώνες της Super League χωρίς VAR

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε το αίτημα της Λίγκας στην ΕΠΟ για την δυνατότητα για την διεξαγωγή αγώνων της Λίγκας χωρίς VAR, αυτό θα μπορεί να εφαρμοστεί σε δυο περιπτώσεις.

Tη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων χωρίς χρήση του VAR στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022 είχε σκοπό να εισηγηθεί η Super League Interwetten στην ΕΠΟ.

Το αίτημα πέρασε και υπήρξε και τροποποίηση στον ΚΑΠ. Έτσι από τη νέα σεζόν θα μπορούν να διεξάγονται αναμετρήσεις χωρίς τη χρήση του VAR είτε σε περίπτωση που το VAR τεθεί εκτός λειτουργίας την ημέρα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε σε περίπτωση που κατά τον ορισμό του αγώνα δεν μπορεί να διασφαλιστεί η χρήση VAR αλλά λόγοι ανωτέρας βίας επιβάλλουν τη διεξαγωγή του.

Η διάταξη του νέου ΚΑΠ:

«Αν δεν μπορεί να διασφαλιστεί η λειτουργία του συστήματος VAR κατά το χρόνο ορισμού ενός αγώνα, αυτός θα πρέπει να ορίζεται σε άλλη ημερομηνία, πλην αν όλως εξαιρετικοί λόγοι ανωτέρας βίας (λ.χ. μη ύπαρξη διαθέσιμων ημερομηνιών κλπ) επιβάλλουν την τέλεσή του. Αν προκύψει πρόβλημα μη εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος VAR την ημέρα του αγώνα (είτε πριν την έναρξη του είτε και κατά τη διάρκεια αυτού) ο αγώνας διεξάγεται κανονικά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X