ΑΕΚ: Από τις καλύτερες μέρες στη διάθεσή καρτών διαρκείας (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Από τις καλύτερες μέρες στη διάθεσή καρτών διαρκείας (ΦΩΤΟ)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα έχει ξεκινήσει, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δημιουργεί ουρές για ένα εισιτήριο διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… παραπάνω από ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της «Ενωσης» βλέποντας τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια να πλησιάζουν, έσπευσαν σήμερα να βγάλουν διαρκείας, με τη σημερινή ημέρα να είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής.

Μάλιστα σημειώνεται από την ΠΑΕ πως την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα διακοπεί προσωρινά προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και θα ξαναρχίσει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στο σύνολο των θέσεων, που δεν θα έχουν διατεθεί έως τότε

Δεδομένων όλων των προβλημάτων και των συνθηκών της εποχής με εμβολιασμούς και τη νέα κανονικότητα, η κίνηση των πωλήσεων διαρκείας στο ΟΑΚΑ, δείχνει κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Από τις καλύτερες μέρες ήταν η σημερινή για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς για την ομάδα μας!

Μετά την έκδοση της ΚΥΑ και με συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, μέσω του επίσημου site της ομάδας μας, βάσει των διατάξεων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, οι φίλαθλοί μας θα επιστρέψουν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στις 29 Ιουλίου στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη Βελέζ Μόσταρ στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFAConferenceLeague.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου λήγει το δικαίωμα προτίμησης, που είχαν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-20, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα διακοπεί προσωρινά προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και θα ξαναρχίσει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στο σύνολο των θέσεων, που δεν θα έχουν διατεθεί έως τότε.

Δείτε τη δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X