Επίσημο: Ο Οφρυδόπουλος προπονητής στην ΑΕΚ Β'!

Επίσημο: Ο Οφρυδόπουλος προπονητής στην ΑΕΚ Β'!
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Β’.

Μετά την άμεσο τέλος με τον Βασίλη Τσιάρτα, η ΑΕΚ με αστραπιαίες κινήσεις συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Οφρυδόπουλο, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της νεοσύστατης ομάδας που θα αγωνιστεί στη Super League 2.

Άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ Β’ θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, ενώ ο Ηλίας Ατματσίδης θα είναι ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της δεύτερης ομάδας, που τελεί υπό την ευθύνη του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β’.

Ο Ελληνας προπονητής γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1973 και στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε στην Καλλιθέα, τον Ιωνικό, τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ως προπονητής ξεκίνησε από τον Άλιμο, συνεργάστηκε με τον Παύλο Δερμιτζάκη στη Λαμία και δούλεψε στην Παναχαϊκή (δύο θητείες), στη Δόξα Δράμας και στον Λεβαδειακό. Στα τμήματα υποδομής έχει εμπειρία από τη θητεία του στον Ατρόμητο, στην Κ15 (2015-16), αλλά και στην Κ19 του συλλόγου (2019-20).

Άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ Β’ θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, που ανήκει στο προπονητικό δυναμικό της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας. Στις επόμενες ημέρες θα συμπληρωθεί το τεχνικό επιτελείο της δεύτερης ομάδας του συλλόγου.

Μετά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας σε εμένα την ευθύνη του επικεφαλής προπονητή της δεύτερης ομάδας του συλλόγου.

Η προσέγγιση όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ με τιμά και με γεμίζει δύναμη. Οδηγοί στην έως σήμερα προπονητική μου διαδρομή είναι η ποδοσφαιρική εξέλιξη των παικτών που είχα στα χέρια μου, αλλά και η διάπλαση ακέραιων χαρακτήρων.

Εξάλλου ο ρόλος του προπονητή, σε ένα τόσο ενδιαφέρον και νέο εγχείρημα, όπως αυτό που αναλαμβάνω, είναι πολυδιάστατος και εξαιρετικά σημαντικός».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X