AEK: Σε επαφές με την Κροτόνε για Νεντελτσεάρου - Στο... κάδρο ο Βράνιες!

AEK: Σε επαφές με την Κροτόνε για Νεντελτσεάρου - Στο... κάδρο ο Βράνιες!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κροτόνε για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου και... Ογκνιεν Βράνιες ξανά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Kροτόνε κατέθεσε πρόταση για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου και η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την πώληση του Ρουμάνου στόπερ.

Όπως είχατε διαβάσει τις προηγούμενες μέρες στο enwsi.gr, η Κροτόνε ήθελε και είχε κάνει πρόταση για τον στόπερ της ΑΕΚ, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.

Τώρα σύμφωνα με τη Livesport, o Νεντελτσιάρου ίσως αλλάξει σύντομα παραστάσεις, φανέλα και χώρα. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ρουμάνος βρίσκεται στο στόχαστρο της Κροτόνε και πως οι Ιταλοί έχουν ήδη καταθέσει πρόταση αγοράς του στην ΑΕΚ, που φτάνει περίπου στις 700.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» βρίσκονται σε επικοινωνία με τους Ιταλούς και ψάχνουν για ένα ποσό που θα «ακουμπά» το εκατομμύριο, ενώ, σε περίπτωση deal, θα υπάρξει ελάφρυνση και στο μισθολόγιο, αφού ο Νεντελτσιάρου κερδίζει 400.000 ευρώ από το συμβόλαιό του.

Όπως τονίζεται πάντως, η Κροτόνε, που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, ενδιαφέρεται έντονα για τον 25χρονο στόπερ, όμως μοιάζει απίθανο να υπάρξει deal πριν τα πρώτα ματς της ΑΕΚ στην Ευρώπη και στο Conference League, αφού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καταστρώνει τα πλάνα του πάνω στο δίδυμο των Νεντελτσιάρου – Τζαβέλλα.

Αν υπάρξει τελικά πώληση, τότε είναι δεδομένο πως η «Ένωση» θα βγει στην αγορά για ένα «δυνατό» όνομα κεντρικού αμυντικού, με τον Όγκνιεν Βράνιες να παραμένει σταθερά στο «κάδρο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X