Τσαλχάνογλου: «Μόνο ένας με ήθελε στη Μίλαν»

«Τελειώνει» από τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου
Photo Credits: INTIME

«Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που άλλαξα ομάδα στο Μιλάνο», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος χαφ σε μέσο της πατρίδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάκαν Τσαλχάνογλου μίλησε σε Τουρκικό μέσο σχετικά με τη μεταγραφή που πήρε από τη Μίλαν στην Ίντερ, αναφέροντας πως μόνο ο Στέφανο Πιόλι τον ήθελε στους «ροσονέρι».

«Τον θόρυβο τον κάνουν οι οπαδοί, είναι λογικό. Για έναν ποδοσφαιριστή όπως εγώ είναι λογικό. Δεν είμαι, όμως, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Πολλοί πήγαν από τη Μίλαν στην Ίντερ ή από την Ίντερ στη Μίλαν, δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

Εγώ ήθελα απλά να κοιτάξω το μέλλον μου, με μεγάλο σεβασμό στη Μίλαν. Έκανα πολλά πράγματα για την ομάδα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, τους σεβάστηκα όλους. Αυτοί που με γνωρίζουν τα ήξεραν όλα. Τώρα, όμως, έχω μια νέα περιπέτεια στην Ίντερ και πρέπει να κοιτάξω μπροστά.

Ο Πιόλι ήταν ο μοναδικός που με ήθελε πολύ στη Μίλαν. Μίλησα πολλές φορές μαζί του, σεβάστηκε την απόφασή μου και μου ευχήθηκε τα καλύτερα. Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Το άλλο που θέλω είναι να κάνουμε σπουδαία πράγματα στο Champions League. Πιστεύω στην ομάδα μας, έχουμε παίκτες με πολλή ποιότητα και ελπίζω ότι ο νέος προπονητής θα κάνει κάτι σπουδαίο», είπε ο 27χρονος μέσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X