Κατέθεσε αίτηση συμμετοχής ο Ολυμπιακός στην Basket League

Κατέθεσε αίτηση συμμετοχής ο Ολυμπιακός στην Basket League
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτηση συμμετοχής για την Basket League της σεζόν 2021/22

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός είχε διορία μέχρι την Πέμπτη (15/7, 17:00) να καταθέσει αίτηση συμμετοχής για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22, κάτι που τελικά και έγινε λίγο μετά τις 15:00 με άνθρωπο της ΚΑΕ. Μαζί, κατέθεσε και τον φάκελο συμμετοχής, ο οποίος είναι μία διαφορετική διαδικασία.

Όταν μία ομάδα προβιβάζεται στην Α1, πρέπει πρώτα να καταθέσει την αίτηση, με τις διαδικασίες να χρειάζονται αρκετό χρόνο, ώστε η ομάδα να γίνει ΚΑΕ και μετά ακολουθεί ο φάκελος.

Η περίπτωση όμως του Ολυμπιακού είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αγωνιζόταν μεν στην Α2 κατηγορία με την δεύτερη ομάδα του (εκεί εντοπίζεται και το μοναδικό της υπόθεσης), όμως δεν έπαψε να είναι ΚΑΕ.

Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός ήθελε, μπορούσε να καταθέσει μαζί με την αίτηση και τον φάκελο συμμετοχής, καθώς πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προχωρήσει καθ’ αυτόν τον τρόπο. Αυτό έγινε πραγματικότητα, μιας και ο φάκελος είναι πλήρης και ολοκληρωμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X