Πειρατές του Ονείρου: «Τσίνο καλώς ήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ μας! Δώσε ψυχή όπως εσύ ξέρεις»

Πειρατές του Ονείρου: «Τσίνο καλώς ήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ μας! Δώσε ψυχή όπως εσύ ξέρεις»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου για Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου έβγαλαν ανακοίνωση με αφορμή την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

Υποδεχόμαστε με ανείπωτη χαρά και ενθουσιασμό στην Κιτρινόμαυρη Οικογένεια τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή «Α’ τάξης» Σέρχιο Αραούχο, με… κανονική -πλέον- μεταγραφή!

Μία εξαιρετική στοχευμένη κίνηση εκ μέρους της ΑΕΚ που κυριολεκτικά θα απογειώσει την Ομάδα στο νευραλγικό επιθετικό τομέα.

Τσίνο καλώς ήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ μας! Δώσε ψυχή όπως εσύ ξέρεις για να πάρουν λάμψη τα όνειρα και οι προσδοκίες του ενωσίτικου λαού. Σου ευχόμαστε υγεία-δύναμη-αετίσιες αποδόσεις για να χαρείς μαζί μας τη Νέα Εποχή της μεγάλης ΑΕΚ στο απόρθητο Κάστρο της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγχαρητήρια και στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ειδικά στον πρωτοπόρο Δ. Μελισσανίδη που κρατάει γερά το πηδάλιο της ΑΕΚ δίνοντάς της όραμα και υψηλές προοπτικές.

Αναμένουμε στη συνέχεια και όλες τις υπόλοιπες (και απαραίτητες) κινήσεις ενίσχυσης εκεί όπου απαιτείται ώστε να δούμε και να καμαρώσουμε ξανά την ΑΕΚ που ονειρευόμαστε!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

 

Α.Ε.Κ σημαίνει Μάχη – Επίθεση – Κυριαρχία!
Α.Ε.Κ Μητέρα όλων των Προσφύγων!
Α.Ε.Κ Ιδέα – Τρόπος Ζωής!
ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

 

Για την υπογραφή:
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X