Ραμίρεζ για Αραούχο: «Ίσως ανακοινωθεί από την ΑΕΚ το απόγευμα»

Ραμίρεζ για Αραούχο: «Ίσως ανακοινωθεί από την ΑΕΚ το απόγευμα»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε σε συνέντευξη τύπου για τον Σέρχιο Αραούχο, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πώληση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο πρόεδρος της ομάδας υποστήριξε ότι η Λας Πάλμας θα γλιτώσει συνολικά 6εκατ. ευρώ από την αποχώρηση του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή ο Αραούχο δεν έχει πουληθεί. Δεν έχει υπογράψει ακόμα με την ΑΕΚ αλλά θα το κάνει σήμερα και θα ανακοινωθεί το απόγευμα. Η Λας Πάλμας δεν αποτελεί εξαίρεση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την σταθερότητα του κλαμπ. Αντέξαμε το συμβόλαιο του Αραούχο όσο περισσότερο μπορούσαμε. Αν δεν τον πωλούσαμε τώρα θα ήταν αδύνατο να τον πουλήσουμε αργότερα με μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο να απομένει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Αραούχο ήταν κομβικός αλλά έπρεπε να διαλέξουμε. Ή θα μέναμε με τον Σέργιο ή θα κάναμε μεταγραφές. Το λογικό θα ήταν να μείνει για πάντα. Ο παίκτης όμως πουλήθηκε για 1,5εκατ. ευρώ. Το συνολικό όμως όφελος που θα έχει η Λας Πάλμας από την αποχώρηση του Αραούχο θα είναι 6εκατ. ευρώ και με αυτά τα χρήματα θα φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Θέλω να ευχηθώ στον παίκτη το καλύτερο για την καριέρα. Ίσως να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψει σε δύο χρόνια αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν. Ήταν μια τραυματική απόφαση για εμάς»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X