Συμφωνία ΟΦΗ με Επασί για δύο χρόνια

Συμφωνία ΟΦΗ με Επασί για δύο χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντεβί Επασί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντεβί Επασί με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ΟΦΗ έψαχνε τερματοφύλακα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντεβί Επασί με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι Κρητικοί βρίσκονταν σε αναζήτηση γκολκίπερ και ο εκλεκτός βρέθηκε στον πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΟΦΗ να αποτελεί την τρίτη ελληνική ομάδα στην καριέρα του μετά τον Λεβαδειακό και την Λαμία. Ο 28χρονος πορτιέρε αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) στην Ολλανδία για να μπει άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Πετάει για Ολλανδία ο Καμάου

Την ίδια ώρα, ευχάριστα νέα από το μέτωπο Καμάου. Το πρόβλημα που αφορούσε την βίζα του Αυστραλού εξτρέμ λύθηκε και αναμένεται να πετάξει για Ολλανδία το Σάββατο (17/7) ώστε να ενσωματωθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X