Ο Ατζούν θέλει να φέρει τον Λουκά Βύντρα στο Survivor!

Ο Ατζούν θέλει να φέρει τον Λουκά Βύντρα στο Survivor!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει τον Λουκά Βύντρα στην νέα σεζόν του Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να ταράξει τα τηλεοπτικά «νερά» είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί που θέλει να φέρει τον Λουκά Βύντρα στη πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Το Survivor 4 έφτασε στο τέλος του, με τον Σάκη Κατσούλη  να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που πλέον καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει κάνει ήδη τις πρώτες του σκέψεις για το Survivor 5, που αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ και μέσα σε αυτές, εκτός από το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα, βρίσκεται και αυτό ενός ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Λουκά Βύντρα, με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή να αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού!

Ο Λουκάς Βύντρα, άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και όχι μόνο βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Λαμία και, το καλοκαίρι αυτό, σκέφτηκε για πρώτη φορά, στα 41 του χρόνια, το ενδεχόμενο να αποσυρθεί, με τον Ατζούν να είναι αυτός που του έκανε την πιο σημαντική πρόταση για το επόμενο βήμα μετά το ποδόσφαιρο.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση κάτι που αποδείχθηκε και από την απάντηση του Λουκά Βύντρα, η οποία ήταν αρνητική, κάτι το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν και με τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Γιούρκα Σεϊταρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X