Ο Μπόρις Τζόνσον απαγορεύει την είσοδο στα γήπεδα σε όσους επιτίθενται ρατσιστικά στους παίκτες

Ο Μπόρις Τζόνσον απαγορεύει την είσοδο στα γήπεδα σε όσους επιτίθενται ρατσιστικά στους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον για την τιμωρία αυτών που επιτίθενται ρατσιστικά σε παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει την είσοδο στα γήπεδα σε όσους οπαδούς επιτίθενται με ρατσιστικά σχόλια στα social media στους παίκτες.

Ο 23χρονος επιθετικός της Μάνστεστερ Γιουναίτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ήταν ένας από αυτούς που έχασαν το πέναλτι στον τελικό του Euro με την Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ». Μετά από τη συγκεκριμένη άτυχη στιγμή, ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», μαζί με τους Σάκα και Σάντσο δέχθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις μέσω social media.

Βλέποντας όλο αυτόν τον χαμό ο επικεφαλής της βρετανικής Κυβέρνησης, Μπόρις Τζόνσον καταδίκασε κάθε μορφή διάκρισης και ρατσισμού και με νέα ανακοίνωσή του τόνισε πως θα λάβει δραστικότερα μέτρα.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να τιμωρήσει όσους οπαδούς επιτίθενται με ρατσιστικά σχόλια στα social media στους παίκτες, απαγορεύοντας τους την είσοδο στα γήπεδα, προκειμένου να αποφύγει στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.

«Αυτό που κάνουμε σήμερα είναι να λάβουμε πρακτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε την αλλαγή του καθεστώτος απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, έτσι ώστε εάν έχετε διαπράξει ρατσιστική επίθεση στο διαδίκτυο εναντίον ποδοσφαιριστών, να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά τον αγώνα. Χωρίς εξαιρέσεις και δικαιολογίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X