Κλείδωσε η ανταλλαγή Γκριεζμάν-Σαούλ!

Κλείδωσε η ανταλλαγή Γκριεζμάν-Σαούλ!
Photo Credits: INTIME

Προχωράει κανονικά η ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ!

Αυτό που έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας πριν από μερικές ημέρες, μοιάζει σήμερα με κάτι εξαιρετικά εφικτό. Η Μπαρτσελόνα συζητά με την Ατλέτικο Μαδρίτης την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ και η «τράμπα» αυτή μοιάζει όλο και πιο πιθανή όσο περνάει η ώρα.

Η Μπαρτσελόνα που ψάχνει τρόπους να ελαφρύνει το μισθολόγιο της θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Γάλλο, ειδικά μετά την απόκτηση των Αγκουέρο, Ντεπάι που ενίσχυσαν την γραμμή κρούσης, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης που δύσκολα θα κρατήσει τον Σαούλ, ψάχνει για έναν επιθετικό κράχτη που θα ενισχύσει κι άλλο την επίθεση της.

Για να βγουν τα νούμερα, ο Γκριεζμάν θα πρέπει να δεχθεί μία σημαντική μείωση του μισθού, ενώ η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει και χρήματα για να μπορέσει να γίνει εφικτή αυτή η ανταλλαγή.

Παρά τον άκομψο τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Ατλέτικο, ο Γκριεζμάν διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, όσο και με τον Κόκε που μπορούν να βάλουν «πλάτη» για να γίνει δεκτός ξανά στις τάξεις των οπαδών χωρίς προβλήματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X