Συμφώνησε με Τάι Λόνσον ο Κολοσσός Ρόδου

Συμφώνησε με Τάι Λόνσον ο Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Σε ακόμη μία δυνατή προσθήκη προχώρησε ο Κολοσσός Ρόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα της Ρόδου έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Τάι Λόσον, ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλη θητεία στα παρκέ του ΝΒΑ και τους τελευταίους μήνες ήταν ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η υπόθεση Λόσον-Κολοσσού είχε αρκετό παρασκήνιο. Άλλωστε στα μέσα της σεζόν 2020-21 οι Ροδίτες είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον βετεράνο γκαρντ και είχαν ανακοινώσει την μεταγραφή του κάνοντας μια σπουδαία κίνηση ενίσχυσης. Όμως το γεγονός πως δεν ήταν σε θέση να αποχωρήσει από την Κίνα οδήγησε σε ναυάγιο την μεγάλη μεταγραφή.

Οι οιωνοί τώρα ήταν καλύτεροι για να υλοποιηθεί το σπουδαίο deal. Αφενός γιατί ο Λόσον ήταν free agent, άρα δεν υπήρχαν περιορισμοί και εμπόδια για την υλοποίηση της μεταγραφής, αφετέρου γιατί βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, κάνοντας ατομικές προπονήσεις, ώστε να βρεθεί σε κατάσταση τέτοια ώστε να είναι έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη Ρόδο όπου και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν κορυφωθεί

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Κολοσσό και Λόσον κράτησαν αρκετές μέρες, ενώ σημαντικό συν στην υπόθεση έπαιξε η παρουσία του Ηλία Καντζούρη, που γνώριζε καλά τον πρώην NBAer από την συνεργασία τους στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το deal ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά, καθώς η υπόθεση της περσινής σεζόν δεν έχει ξεχαστεί και οι δύο πλευρές μέσα από τις συζητήσεις τους θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στο μέγιστο βαθμό, προκειμένου το deal να γίνει πραγματικότητα και ο Κολοσσός να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά.

Ένας ακόμα εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχει απορρίψει προτάσεις από την Ιταλία και την Γαλλία, βλέποντας τη χώρα μας ως ιδανικό προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Λόσον έχει πολύ μεγάλο κίνητρο ενόψει της νέας σεζόν. Πέραν της παρουσίας του Ηλία Καντζούρη, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, ο έμπειρος γκαρντ θέλει να δείξει πως έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο άθλημα, θέλοντας να παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X