Πέτσας: «Δεν πρόκειται να υπάρξει νέο lockdown» (VIDEO)

Πέτσας: «Δεν πρόκειται να υπάρξει νέο lockdown» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Σ. Πέτσας. Πρέπει όμως να εμπλέξουμε την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκκλησία αλλά και τους υγειονομικούς, συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας.

Πλέον δίνονται δυνατότητες εμβολιασμού με κινητές μονάδες, κλείσιμο ραντεβού ακόμα και την επόμενη ημέρα αλλά και επιλογή εμβολίου, οπότε να διευκολύνονται οι πολίτες στον άμεσο εμβολιασμό τους, τόνισε ο κ. Πέτσας.

Υγειονομικοί αλλά και εκκλησία πρέπει να βοηθήσουν ώστε να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί καθώς “εμβολιασμός σημαίνει ζωή” επισήμανε ο αναπ. υπουργός Εσωτερικών. Μάλιστα τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει νέο λοκντάουν εφόσον υπάρχει το εμβόλιο και η δυνατότητα επιλογής εμβολιασμού σε όλους. Τέλος για την ενίσχυση των δήμων ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε τη χορήγηση επιπλέον 50 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα πρόσθεσε προχωρούν προς έγκριση πλήθος έργων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X