Ηλιούπολη: Η ανακοίνωση της «Sirina Entertainment» για το συμβόλαιο με τη 19χρονη

Ηλιούπολη: Η ανακοίνωση της «Sirina Entertainment»  για το συμβόλαιο με τη 19χρονη

Η απάντηση της «Sirina Entertainment» για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η 19χρονη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η 19χρονη από την Ηλιούπολη, με την «Sirina Entertainment» πήρε με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία.

Οι αποκαλύψεις για την 19χρονη στην Ηλιούπολη δεν έχουν τέλος για τα μαρτύρια που βίωνε στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Όπως ανάφερε η 19χρονη στην απολογία της, ο αστυνομικός την ανάγκαζε, το διάστημα που διατηρούσαν ερωτική σχέση, να εκδίδεται επ’ αμοιβή χωρίς τη θέλησή της και την κακοποιούσε.

Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να την αναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία «Sirina Entertainment» με σκοπό να πάρει μέρος σε ταινίες πορνό.

 

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της εταιρείας η κοπέλα υπέγραψε κανονικά συμβόλαιο με γνήσιο υπογραφής και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους» αναφέρει η εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

Ηλιούπολη: Τι ρόλο παίζει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη έγινε γνωστό ότι στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η 19χρονη και συνελήφθη την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών.

Οι φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών βρίσκονταν σε περίοπτη θέση ροζ ιστοσελίδας του διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας.

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X