Τέλος ο Τσιάρτας για την ΑΕΚ B' -«Δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας»

Τέλος ο Τσιάρτας για την ΑΕΚ B' -«Δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας»
Photo Credits: INTIME

Με προσωπική δήλωση στα social o Βασίλης Τσιάρτας ενημέρωσε πως δεν θα αναλάβει την ΑΕΚ Β' -Πάει για άλλον προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Βασίλης Τσιάρτας ετοιμάζεται να αναλάβει το… τιμόνι της ΑΕΚ Β’ και η υπόθεση τελείωσε άμεσα!

Μετά την εξέλιξη αυτή υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο της Ενωσης και ο παλαίμαχος άσος με προσωπική του δήλωση στα social σήμερα, ενημέρωσε πως δεν θα αναλάβει την νεοσύστατη ΑΕΚ Β’.

Η ΑΕΚ πλέον πάει για άλλον προπονητή, μετά την αρνητική απάντηση του Στέλιου Μανωλά και το «ναυάγιο» με τον Τσιάρτα.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιάρτας το 2016 ανακοίνωσε ότι θα γίνει προπονητής, αλλά έκτοτε δεν έχει προπονήσει καμία ποδοσφαιρική ομάδα σε καμία ηλικιακή κατηγορία.

Η ανάρτηση του Τσιάρτα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ» έγραψε στα social media ο ίδιος ο Βασίλης Τσιάρτας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X