Ράμος: «Θέλω να μείνει στην Παρί ο Μπαπέ, μου αρέσει να παίζω με καλύτερους παίκτες»

Ράμος: «Θέλω να μείνει στην Παρί ο Μπαπέ, μου αρέσει να παίζω με καλύτερους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα είπε ο Σέρχιο Ράμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ και την Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Σέρχιο Ράμος.

Να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Μπαπέ επιθυμεί ο Σέρχιο Ράμος, λέγοντας πως του αρέσει να παίζει με τους καλύτερους και ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι ένας απο αυτούς, ενώ επίσης αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και είπε πως εάν σκόραρε σε ένα ματς εναντίον της δεν θα το πανηγύριζε, καθώς είναι οικογένειά του.

Aναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Ράμος:

«Βίωσα μία υπέροχη περίοδο στην Ρεάλ και κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα εκεί. Ήταν λυπηρό που άφησα ένα σπίτι όπου είχα δώσει τόσα πολλά. Πήρα την απόφαση να έρθω στην Παρί, μία ομάδα που έχει ένα μεγάλο σχέδιο.

Μου αρέσουν οι προκλήσεις, συνεχίζω να καθοδηγούμαι από το κίνητρο του να κερδίζω. Θα ήθελα να τα πηγαίνω καλά όπως στην Ρεάλ. Διατηρώ μοναδικές και ασύγκριτες αναμνήσεις. Έρχονται σε μία ιδανική ομάδα, εκείνη στην οποία ήθελα να είμαι.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο και να συμβάλλω με την εμπειρία μου. Δεν πρόκειται πάντως να πανηγυρίσω ένα γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτό γιατί είναι οικογένειά μου και είναι μέσα στην καρδιά μου. Αξίζουν σεβασμό”.

Ως παίκτης της Παρί, θα ήθελα να μείνει ο Μπαπέ. Θα μου άρεσε να παίζω με τους καλύτερους και ο Μπαπέ είναι ένας από αυτούς.»

Τέλος, ο Ράμος μίλησε και για την Εθνική ομάδα:

«Τα χρόνια περνούν και συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Έχουμε πρόβλημα ως χώρα, η φιλοσοφία δεν αλλάζει.

«Βλέπω την Premier, την Ιταλία, όπου οι Μπονούτσι και Κιελίνι είναι ήρωες. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε και στην Ισπανία ο κόσμος να θαυμάζει όσους έχουν πετύχει. Ο θαυμασμός που έχουμε για τους ξένους, μας λείπει για τους δικούς μας διεθνείς. Είναι λυπηρό, αλλά είναι πραγματικότητα.

Τους δικούς μας πρωταθλητές δεν τους εκτιμούμε δυστυχώς. Θα πρέπει περισσότερο να θαυμάζουμε και λιγότερο να μισούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X