Νέα δεδομένα για το ΑΕΚ-Απόλλων Λεμεσού -Αν δεν εκδοθεί ΚΥΑ μέχρι αύριο, θα γίνει χωρίς κόσμο!

Εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει την έκδοση της νέας ΚΥΑ για να δει αν θα επιτραπεί κόσμος στο φιλικό της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού ή όχι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το φιλικό της Πέμπτης (21:30) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ, με το ματς να είναι το τελευταίο πριν τα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Conference League.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης της νέας ΚΥΑ που θα ορίζει τι ακριβώς θα ισχύσει με τα νέα δεδομένα για τους αθλητικούς χώρους. Μέχρι να εκδοθεί η νέα ΚΥΑ βρίσκεται σε ισχύ αυτή που ίσχυε και πέρυσι και αναφέρει ότι οι αγώνες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Αν μέχρι αύριο δεν εκδοθεί η νέα ΚΥΑ που θα ορίζει τα νέα δεδομένα, βάσει των οποίων έχει ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τότε και το φιλικό της Πέμπτης θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου ούτε οι νέοι κάτοχο διαρκείας.

Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΚ θα είναι παράνομη, αφού ακόμα ισχύει η ΚΥΑ που ορίζει τα περσινά με κεκλεισμένων των θυρών.

Αν δεν έχει βγει μέχρι αύριο η ΚΥΑ το πρώτο ματς που θα δώσει η ΑΕΚ με κόσμο θα είναι λογικά η ρεβάνς στο Conference League στις 29 Ιουλίου.

Όπως και να χει, η ΠΑΕ θα περιμένει μέχρι αύριο και θα ενημερώσει και επίσημα το τι θα ισχύει ακριβώς για το φιλικό της Πέμπτης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X