Τσιτσιπάς: «Θα με κάνει δυνατότερο ο τελικός με τον Τζόκοβιτς γιατί θύμωσα»

Τσιτσιπάς: «Θα με κάνει δυνατότερο ο τελικός με τον Τζόκοβιτς γιατί θύμωσα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απώλεια του τίτλου από τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόσωπο των ημερών είναι στο Αμβούργο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού είναι στο Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά της πόλης και όλα τα φώτα έχουν στραφεί επάνω του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα την προσπάθεια του στο διπλό μαζί με τον αδελφό του Πέτρο και την Τετάρτη θα παίξει με Μάρτερερ ή Κέπφερ στο απλό μίλησε στο κανάλι του τουρνουά στο YouΤube για την πόλη, τα κίνητρα του, αλλά στάθηκε στον χαμένο τελικό του Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Αυτός είναι ο λόγος που δεν το κράτησα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε μεταξύ άλλων για τον τελικό:

«Υπήρχαν αρκετά στοιχεία φυσικής κατάστασης στα οποία φάνηκα πιο αδύναμος από τον Novak. Αυτός πιστεύω ήταν ο βασικότερος λόγος που δεν μπόρεσα να κρατηθώ στο ματς και να παίξω στο καλύτερό μου επίπεδο, όπως έκανα στην αρχή.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συζητήσω με την ομάδα μου για να βρούμε τις λύσεις, ώστε να μπορέσω να κερδίσω το πρώτο μου Grand Slam.

Ήμουν σίγουρα πολύ κοντά. Ήταν απογοητευτικό και λυπηρό στο τέλος, ωστόσο δεν το έδειξα αυτό στα αποδυτήρια. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς, ειδικά όταν φτάνεις τόσο κοντά.

Προσπαθώ πάντα να βγάζω το καλύτερο από μια τέτοια κατάσταση. Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα με κάνει δυνατότερο, επειδή θύμωσα. Φυσικά και θα θυμώσεις, ήθελα διαφορετικό αποτέλεσμα. Την επόμενη φορά θέλω ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και θέλω να δείξω κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό βγαίνω έξω στο court. Αν ήμουν κάποιος που ένιωθε άνετα με το συνηθισμένο, τότε δεν θα έκανα αυτό που κάνω. Πάντα θέλω να πηγαίνω κάτι στο επόμενο επίπεδο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X