EURO 2021: Ο Κιελίνι παραδέχτηκε ότι «καταράστηκε» τον Σακά για να χάσει το πέναλτι (VIDEO)

EURO 2021: Ο Κιελίνι παραδέχτηκε ότι «καταράστηκε» τον Σακά για να χάσει το πέναλτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι παραδέχτηκε ότι εριξε κατάρα να χάσει το πέναλτι ο Μπουκαγιό Σακά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι στο τελευταίο πέναλτι του τελικού του Euro καταράστηκε τον Σάκα για να το χάσει.

Ο 19χρονος άσος της Άρσεναλ, επιλέχθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να εκτελέσει το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι στην «ρώσικη ρουλέτα». Ωστόσο, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα απέκρουσε την εκτέλεση του.

Ωστόσο, ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας, Τζόρτζιο Κιελίνι παραδέχθηκε ότι καταράστηκε τον Σακά για να αστοχήσει, ξεστομίζοντας τη λέξη «Kiricocho», λίγο πριν την εκτέλεση του.

Στη Νότια Αμερική η λέξη «Kiricocho» χρησιμοποιείται για να πουν σε κάποιον ότι τον καταριούνται ή τον έχουν γρουσουζέψει. Η προέλευσή της χρονολογείται στο 1982, από τον ομώνυμο οπαδό της Εστουδιάντες στην Αργεντινή που όταν πήγαινε στην προπόνηση, κάποιος παίκτης τραυματιζόταν.

Τότε ο Κάρλος Μπιλάρδο προσέλαβε λοιπόν τον Κιρικότσο, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια ομάδας, και να ρίχνει την «κατάρα» του στους αντιπάλους. Ετσι και έγινε. Ο Κιρικότσο απουσίασε μόνο από ένα ματς εκείνης της σεζόν και τότε η ομάδα του Μπιλάρδο, ηττήθηκε. Οταν ήταν εκεί δεν έχασε ποτέ!

Από την πλευρά του ο Κιελίνι φώναξε τη συγκεκριμένη λέξη πριν εκτελέσει ο Σακά, όπως άλλωστε παραδέχθηκε σε δήλωση του στο ESPN της Αργεντινής και είδε τον αντίπαλό του να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

«Γειά σου Κριστιάνο! (σ.σ. ο δημοσιογράφος Κρίστιαν Μαρτίν) Επιβεβαιώνω τα πάντα σε σένα! Κιρικότσο!», τόνισε χαρακτηριστικά ο 36χρονος αρχηγός της «Σκουάντρα Ατζούρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X