Προπονητής στην ΑΕΚ Β' ο Τσιάρτας!

Προπονητής στην ΑΕΚ Β' ο Τσιάρτας!
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο προπονητής στην νεοσύστατη ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Τσιάρτας είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της ΑΕΚ Β’!

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συμφώνησαν για να αναλάβει την νεοσύστατη ομάδα της ΑΕΚ που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά από αυτή τη συμφωνία, τόσο για τον ίδιο τον Τσιάρτα, όσο και για την ΑΕΚ αποτελεί σημαντική πρόκληση, καθώς θα μπει στην ομάδα ένας άνθρωπος που έχει μεγαλουργήσει με την ομάδα στο παρελθόν και έχει γράψει ιστορία.

Βοηθός του θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, ενώ υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Ηλία Ατματσίδης.

Φυσικά, η ΑΕΚ Β’ θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, τον Γιάννη Παπαδημητρίου, όπως είχε γίνει γνωστό όταν είχε ανακοινωθεί.

Ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την πλήρη στελέχωση του σταφ και φυσικά για τη διαμόρφωση του ρόστερ, με τον Τσιάρτα να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Τσιάρτας είναι κάτοχος του UEFA Pro και παίρνει από την ομάδα που τον ανέδειξε την πρώτη σημαντική ευκαιρία.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X