Τεράστια επιτυχία: Η ΑΕΚ πήρε την wild card για τους ομίλους του EHF European League!

ΑΕΚ: Οι πανηγυρισμοί των Πρωταθλητών Ελλάδος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κέρδισε την wild card για τους ομίλους απέναντι σε κορυφαίες ομάδες που την διεκδικούσαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά το τρεμπλ η ΑΕΚ πανηγυρίζει μια ακόμη τεράστια επιτυχία. Η «Ένωση» ενημερώθηκε σήμερα πως η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αποφάσισε να είναι αυτή η μοναδική ομάδα που θα πάρει την wild card και την θέση απευθείας στους ομίλους του EHF European League. Η ΑΕΚ συμπλήρωσε έτσι το γκρουπ των 12 ομάδων που συμπληρώνουν τις ομάδες που θα αγωνιστούν απευθείας στους ομίλους.  Η διοίκηση του τμήματος είχε δηλώσει και το EHF European Cup καταθέτοντας παράλληλα και το παράβολο των 20.000 ευρώ για την wild card την οποία και πήρε αφήνοντας κορυφαίες ομάδες που την διεκδικούσαν εκτός. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει δηλώσει ως έδρα το κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα δίνοντας συνολικά 5 αγώνες εντός έδρας και πέντε εκτός. Η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί τέλη Σεπτέμβρη όταν και θα μάθει η ΑΕΚ τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει. Η φάση των ομίλων θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου και ο δέκατος και τελευταίος γύρος θα παιχτεί στις 8 Μαρτίου. Η φάση των «16» και τα προημιτελικά έχουν προγραμματιστεί για τέλη Μαρτίου και Απριλίου αντίστοιχα. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια τεράστια δικαίωση και νίκη των ανθρώπων του τμήματος που πέτυχαν να ανεβάσουν την ΑΕΚ στην δεύτερη πιο ισχυρή διοργάνωση της EHF.

Εκτός από την ΑΕΚ οι υπόλοιπες 11 ομάδες που έχουν ανακοινωθεί και συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους είναι: Defending champions SC Magdeburg (GER), HBC Nantes (FRA), Bidasoa Irun (ESP), Grundfos Tatabánya KC (HUN), IK Sävehof (SWE), HC Eurofarm Pelister (MKD), Pfadi Winterthur HB (SUI), Chekhovskie medvedi (RUS), RK Gorenje Velenje (SLO), Tatran Presov (SVK) and Cocks (FIN).

Δείτε αναλυτικά τις ομάδες που ξεκινούν από τους ομίλους και τις ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά:

Τεράστια επιτυχία: Η ΑΕΚ πήρε την wild card για τους ομίλους του EHF European League!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X