«Πρόταση από πολωνική ομάδα έχει ο Τσιγκρίνσκι»

Τσιγκρίνσκι, η επιστροφή του «βράχου»
Photo Credits: INTIME

Κοντά στο να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολωνική Νιετσιέτζα, έχει προσεγγίσει σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός αμυντικός, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του, με την Νιετσιέτζα να είναι η τελευταία που εκδηλώνει ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η «Ekstraklasa» έχουν έρθει ήδη οι, Λούκας Ποντόλσκι, Μικάλ Παζντάν, Ντόμινικ Φούρμαν και Άνταμ Χούλσεκ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να έρχεται στο Πολωνικό πρωτάθλημα.

Ο Τσιγκρίνσκι είναι πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που… έχει μείνει αξέχαστος στο «Camp Nou», από τη στιγμή που θεωρείται ως μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία του Καταλανικού συλλόγου.

Ο Ουκρανός πήγε στη «Μπάρτσα» έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ και έμεινε εκεί μόνο για τη σεζόν 09-10. Η μετάβαση από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν ήταν επιτυχημένη, με τον «Τσίγκρι» να επιστρέφει στην Ουκρανία, έχοντας παίξει μόνο 14 παιχνίδια.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Ντνιπρο, για να πάει στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016. Ο 34χρονος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τις τελευταίες πέντε σεζόν, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 24 φορές. Επομένως, δεν είναι ένας παίκτης που είχε ένα μεγάλο… διάλειμμα με το ποδόσφαιρο, αλλά ένας ενεργός ποδοσφαιριστής.

Η Πολωνία μπορεί να είναι η επόμενη στάση στην «πολύχρωμη» καριέρα του Ουκρανού αμυντικού.

Η νεοφώτιστη Νιετσιέτζα, διαπραγματεύεται με τον Τσιγκρίνσκι. Είναι σημαντικό ότι ο προπονητής της είναι ο Μάριους Λεβαντόφσκι, που ήταν συμπαίκτης με τον Ουκρανό στη Σαχτάρ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X