Αρντά Τουράν: «Καταστάσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα»

Αρντά Τουράν: «Καταστάσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της Γαλατάσαραϊ, για τα όσα συνέβησαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ κάνουν λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λακωνικός και συνάμα πολύ ευθύς και εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αρντά Τουράν σε μέσο της πατρίδας του, με αφορμή τα γεγονότα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Τούρκος άσος μίλησε για αφιλόξενη στάση, παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και… ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει πως εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι φιλόξενοι με όποιον πηγαίνει στην Τουρκία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην διεθνής άσος

«Δυστυχώς ζήσαμε καταστάσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι πήραμε κάθε προφύλαξη και όλα τα τεστ PCR ήταν αρνητικά.

Η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών ήταν ιδιαίτερα ασεβής. Ένα φιλικό παιχνίδι υποτίθεται πως είναι φιλικό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε φιλόξενοι σε όποιον έρχεται στην πατρίδα μας.

Οι περισσότεροι από τους μισούς είχαν ανέβει στο λεωφορείο αλλά μας κάλεσαν πίσω. Δεν βάζουμε την υγεία κανενός σε πρόβλημα. Τα όσα έγιναν ήταν θλιβερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X