Σε ρυθμούς Αραούχο κινείται σήμερα η ΑΕΚ

«Ο Αραούχο δεν είναι πλέον παίκτης της Λας Πάλμας»
Photo Credits: INTIME

Σήμερα αναμένεται η άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Σέρχιο Αραούχο, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει σήμερα το αεροπλάνο, έτσι ώστε να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αν αυτό συμβεί το βράδυ και φτάσει τα ξημερώματα στην Αθήνα, τότε οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την Τετάρτη, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις και υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως ο «Τσίνο» θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την «Ενωση», με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ και τη Λας Πάλμας να παίρνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. (μαζί με κάποια μπόνους).

Αξιοσημείωτο είναι πως οι διαμαρτυρίες κατά της διοίκησης της Λας Πάλμας και πιο συγκεκριμένα, του προέδρου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, δεν έχουν κοπάσει.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και στην «Ωρα των Σπορ», ο Ισπανός ρεπόρτερ της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, Αντριου Αρέν, αναφέρει πως θα λείψει απ’ όλους ο Αραούχο, ενώ πλέον δεν μιλάμε μόνο για απλές διαμαρτυρίες απέναντι στον πρόεδρο της Λας Πάλμας, αλλά… διάθεση για να τον διώξουν, με τον #RamirezVeteYa, να είναι τεράστιο τρεντ στο Twitter στα Κανάρια Νησιά!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X