«Tο deal ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο δεν έχει τελειώσει - Ο Σέρχιο είναι ακόμα στο νησί»

Ένα και να καίει από τον Σέρχιο, μεγάλη νίκη της ΑΕΚάρας!
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρει το επίσημο ραδιόφωνο της Λας Πάλμας για την πορεία των διαπραγματεύσεων με ΑΕΚ για Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει και να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η Ενωση έχει συμφωνήσει με την Λας Πάλμας για ένα ποσό γύρω 1,5 εκατ. ευρώ, που θα αυξηθεί με βάση κάποια μπόνους και θα φτάσει στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο «Τσίνο» αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, αλλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί 100% τo deal και στη συνέχεια (πιθανόν και μέσα στην ημέρα) να υπάρξουν νεότερα.

Στην ίδια βάση κινούνται και τα ισπανικά ΜΜΕ και σύμφωνα με το επίσημο ραδιόφωνο της Λας Πάλμας, το deal δεν έχει τελειώσει ακόμα και ο Αραούχο βρίσκεται ακόμα στα Κανάρια Νησιά.

Οσα λέει το επίσημο ραδιόφωνο της Λας Πάλμας για τον Αραούχο

«Η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Λας Πάλμας δεν έχει τελειώσει. Αυτά είναι τα τελευταία νέα, διότι η προπόνηση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς δημοσιογράφους. Η απογευματινή προπόνηση έχει διακοπεί λόγω περιστατικού κρούσματος κορωνοϊού. Ο Αραούχο είναι ακόμα στο νησί», όπως τόνισαν χαρακτηριστικά από το ισπανικό ΜΜΕ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X