ΑΕΚ: Ποιοί έχουν δικαίωμα να μπουν στο ΟΑΚΑ για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΑΕΚ: Ποιοί έχουν δικαίωμα να μπουν στο ΟΑΚΑ για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Photo Credits: INTIME

Την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι κάτοχοι διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβα τζενεράλε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League κόντρα σε Βελέζ ή Κολερέιν θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ την Πέμπτη και ώρα 21:30 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η είσοδος θα επιτρέπεται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, δηλαδή είναι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή πρόσφατα νοσούντες από τον ιό.

Όπως έγινε γνωστό από την ΑΕΚ η αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας με τις προϋποθέσεις της ΠΑΕ.

Αναφορικά με την παρουσία κόσμου στα επίσημα ματς της νέας χρονιάς, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες καθώς θα δημοσιευθεί νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, μετά την αλλαγή των δεδομένων για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X