EURO 2021: Η αφιέρωση του Κιελίνι στους γιατρούς που έσωσαν ζωές στην πανδημία

EURO 2021: Η αφιέρωση του Κιελίνι στους γιατρούς που έσωσαν ζωές στην πανδημία
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αφιέρωσε την κατάκτηση του Euro στους ήρωες γιατρούς που έσωσαν ζωές στην πανδημία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πάρει τρόπαιο με την Εθνική Ιταλίας κατάφερε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση.

Ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους και αρχηγός της «σκουάτρα ατζούρα» ήταν ένας από αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα, που θα μπορούσε να στείλει ένας ποδοσφαιριστής μετά από 1,5 χρόνο και την δοκιμασία του κορωνοϊού που έχει γονατίσει την ανθρωπότητα.

«Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς. Γράψαμε ιστορία. Τα πρόσωπα των γυναικών, των ανδρών, των νεαρών παιδιών, όλων όσοι έσωσαν ζωές στην πανδημία, των γιατρών… Εσείς μας δώσατε ώθηση, εσείς βοηθήσατε, εσείς τραγουδήσατε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, σας είχαμε στην ψυχή μας. Στα μάτια και στην καρδιά μας βλέπαμε εσάς. Τον πόνο όσων υπέφεραν, τις προσπάθειες όσων γονάτισαν από την πανδημία, την επιθυμία για ζωή…» έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος της Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X