«Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα η πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ με συμβόλαιο έως το 2025»

Σιμάνσκι: «Η επιτυχία δεν είναι τυχαία - Είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε όσα αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον των ισπανικών ΜΜΕ έχει κεντρίσει η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο.

Ένα σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως θα προπονηθεί κανονικά σήμερα με τον προπονητή του, Πέπε Μελ, αλλά η επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας θα γίνει, κυρίως, για να αποχαιρετίσει την ομάδα του και να μαζέψει τα πράγματά του για να πάρει το δρόμο για την Ελλάδα.

Αναφέρεται επίσης, πως τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η πώλησή του στην ΑΕΚ και ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που είναι στην Αθήνα από την Πέμπτη, έχει καταλήξει σε συμφωνία με το ποσό να είναι γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που θα βοηθήσει πολύ τον σύλλογο, αλλά η αποχώρηση του Αραούχο θα στοιχίσει στην ομάδα. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ΑΕΚ θα είναι έως το 2025.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει το απόσπασμα του Canarias7.es:

Ο Αραούχο θα προπονηθεί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ, αν και είναι πιθανό ότι θα εκμεταλλευτεί την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο για να πει αντίο και να μαζέψει τα πράγματά του, παρά να επικεντρωθεί στην προπόνηση. Εάν δεν αλλάξουν οι προβλέψεις της Λας Πάλμας, τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η πώλησή του στην ΑΕΚ.

Αφού, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη και έχει καταλήξει σε συμφωνία. Το ποσό θα είναι περίπου δυο εκατ.ευρώ, μία σημαντική οικονομική εισφορά για την ομάδα. Αλλά μέρος των λογαριασμών είναι και η απώλεια ενός βασικού παίχτη που χρησίμευε στην ομάδα και είχε δηλώσει ο ίδιος πως θα συνέχιζε ακόμη και με λιγότερα χρήματα. Ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2025.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X