Αραούχο με τα… 1(1)000!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου ετοιμάζεται για την υποδοχή του Αραούχο και έχει 11 λόγους να τον προτιμά από κάθε άλλο φορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατέβασε τον, τον τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω. Σέρχιο Αραούχο κυρίες και κύριοι.

Το μαγικό 11 έρχεται ξανά εδώ. Αδυναμίες είναι αυτές. Καψούρες. Οι καψούρες πληρώνονται, αλλά μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικοί. Το ποδόσφαιρο έτσι και αλλιώς, παραμένει στη βάση του ένα παιχνίδι. Μας κάνει παιδιά, μας κάνει να ξεχνάμε τις σκοτούρες της καθημερινότητας, μας οδηγεί να αγκαλιάζουμε τον διπλανό που δεν ξέρουμε και να τσακωνόμαστε με τον από κάτω, που δεν μας φταίει σε τίποτα.

Δεν κρύβω, πως ανήκω στους θαυμαστές του Αραούχο. Είναι ένας ήρωας από αυτούς που έχουμε ανάγκη για να περνάμε όμορφα. Είναι εκείνος που μπορείς να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Εκείνος που θα σε κάνω κοτζάμ μαντράχαλο να ψάχνεις τη φανέλα του για να την αγοράσεις. Εκείνος που κάνει τα πιτσιρίκια να τραγουδούν το όνομα του. Είναι το δικό μας 11 και σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα τον άλλαζα με κανέναν άλλο φορ.


Θέλω τον Αραούχο στην ΑΕΚ. Ευτυχώς, τον θέλει η διοίκηση και ο προπονητής, που η γνώμη τους μετρά και κρίνει τα πάντα. Ετσι, μετράμε αντίστροφα. Ανεβείτε σε αυτοκίνητα και μηχανές, δείτε δρομολόγια λεωφορείων, προαστιακού, μετρό και όποιο άλλο μέσο έχετε στο μυαλό σας και πάμε για την υποδοχή στο αεροδρόμιο. Ο παικταράς έρχεται και κάνει τις καρδιές να χτυπούν με ανυπομονησία. Για όσους έχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες, έχω 11 λόγους να τους πείσω πως ο Αραούχο είναι έρωτας.

Οι 11 λόγοι που θέλω Αραούχο

Θέλω Αραούχο με τα… 1(1)000 και σας εξηγώ το γιατί.

  1. Γιατί είναι εκείνος που κατάφερε από την πρώτη στιγμή να μας τρελάνει. Από το πρώτο γκολ, από το πρώτο κανόνι που έριξε, έκανε τον κόσμο να χαμογελά και να βλέπει αυτήν την φάτσα και να είναι ευτυχισμένος.
  2. Γιατί είναι ο μόνος που κατάφερε να δώσει ξανά οντότητα στη φανέλα με το 11 και βλέπεις ακόμα και σήμερα παιδάκια που φορούν το όνομα του στη φανέλα της ΑΕΚ με καμάρι και πλατύ χαμόγελο.
  3. Γιατί είναι εκείνος που καθάριζε πάντα στα ντέρμπι και εκείνος που σου έδινε πίστη πως κάποια στιγμή θα κάνει το μαγικό του και θα βρει τον τρόπο να στείλει τον κόσμο της ΑΕΚ στα ουράνια και να ρίξει τον αντίπαλο στο πένθος.
  4. Γιατί είναι ο μόνος που μπόρεσε να μπει σε σύγκριση με τον Θ(ε)ωμά και τον Ντέμη, κάνοντας τους Ενωσίτες να ψάχνουν ποια είναι τα σημεία που ομοιάζει με τον καθένα και πως θα μπορούσε να αγγίξει τα απίστευτα ρεκόρ τους.
  5. Γιατί με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης και με καθοριστικά γκολ, η ΑΕΚ ανέβηκε ξανά στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε πορεία στην Ευρώπη και άγγιξε το νταμπλ φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου (που τον αλλοίωσαν με την αποβολή του Βράνιες)
  6. Γιατί οι Αργεντινοί έχουν πάντα τη δική τους ιστορία στην ΑΕΚ και ο Αραούχο έδειξε γρήγορα πως μπορεί να γίνει στο πέρασμα των ετών ο πιο λαμπρός εκπρόσωπος της πατρίδας του στα μέρη μας, ο πιο λατρευτός για τον κόσμο της ΑΕΚ.
  7. Γιατί μέχρι τώρα πάντα έμενε ένα τεράστιο γιατί, που δεν μπορούσε να μείνει στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή και όλο ερχόταν ως δανεικός με ημερομηνία αποχώρησης, αφήνοντας το αίσθημα του αποχωρισμού.
  8. Γιατί είναι χαρούμενος που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, δίχως να αντιμετωπίζει την ομάδα με υπεροπτική συμπεριφορά και σα να αισθάνεται πως είναι ο μόνος επιθετικός στον κόσμο.
  9. Γιατί με το 1,7 που θα δαπανήσει η ΑΕΚ για την απόκτηση του, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο πακέτο σε επιθετικό. Εκείνος που τελειώνει τις φάσεις, εκείνος που τις δημιουργεί, εκείνος που μπορεί να παίξει μέσα και έξω από την περιοχή.
  10. Γιατί η ΑΕΚ είναι η ποδοσφαιρική Ιθάκη του. Με τη φανέλα της έχει ζήσει τα καλύτερα, έγινε πρωταθλητής, έπαιξε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρει πως σε αυτό το περιβάλλον τα καλύτερα είναι μπροστά του.
  11. Γιατί τον θέλει ο προπονητής και έχει στοιχεία στο παιχνίδι του (κίνηση χωρίς την μπάλα, άμεσο τελείωμα, πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα) που δεν μπορεί να δώσει κανένας άλλος. Γι’ αυτό και ο Μιλόγεβιτς είπε ναι σε όλα εξ αρχής για τον Αραούχο!


Θέλετε και άλλα; Θα μπορούσα να σας αραδιάσω όσα 11άρια θέλετε για τον παικταρά. Αλλά στην περίπτωση μας, το σπουδαίο είναι να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να τον δούμε ξανά μέσα στο γήπεδο να μας κάνει τρελαμένους στη θέα του. Καλώς ήρθες Σέρχιο, οι αθεράπευτα ερωτευμένοι μαζί σου σε περιμένουμε με τρέλα να παστελώσεις τα επόμενα γκολάκια και να μας κάνεις να χαμογελάμε για όσα θα βλέπουμε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X