ΑΕΚ: Κρατάει όσους θέλει, συνεχίζει την ενίσχυση!

ΑΕΚ: Κρατάει όσους θέλει, συνεχίζει την ενίσχυση!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί ακόμα πιο ενισχυμένη τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι σχεδόν έτοιμη για τη νέα χρονιά καθώς έχει φροντίσει ήδη να «δέσει» τον βασικό κορμό της. Οι λίγες αποχωρήσεις αποτελούν απόφαση της «Ένωσης» που έχει ήδη καλύψει τα περισσότερα κενά. Η μόνη θέση στην οποία η ομάδα αναμένεται να παρουσιάσει πλήρως ανανεωμένη είναι αυτή του τερματοφύλακα καθώς αποχώρησαν τόσο ο Τόμας Μπάουερ όσο και ο Μίλαν Κοσάνοβιτς ο οποίος άλλωστε αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση. Όσον αφορά τον Μπάουερ παρότι η ΑΕΚ του έκανε πρόταση για να παραμείνει, φαίνεται πως ο Αυστριακός έχει δεχτεί εξωπραγματική πρόταση για τα ευρωπαϊκά δεδομένα από το Κατάρ. Η ΑΕΚ έχει καλύψει ήδη το ένα κενό από τα μέσα της φετινής σεζόν αποκτώντας τον καλύτερο έλληνα τερματοφύλακα, Πέτρο Μπουκοβίνα. Απομένει πλέον ένας ακόμη παίκτης για να συμπληρωθεί το δίδυμο.

Ο Νούιτς έφυγε ο Ουγκάλντε επιστρέφει δριμύτερος

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αποχωρήσεις ο Μαρίν Μπουνέτα μετά από τέσσερα χρόνια ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του ενώ ο Τόμισλαβ Νούιτς αποκτήθηκε ούτως η άλλως για να καλύψει προσωρινά το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Κρίστιαν Ουγκάλντε. Με τον Ισπανό να επιστρέφει πλέον δριμύτερος ήταν αναμενόμενο το «διαζύγιο» με τον 32χρονο αριστερό εξτρέμ. Επιπλέον η ομάδα έχει ήδη αποκτήσει τον βασικό δεξί ίντερ της Εθνικής, Θέμη Ηλιόπουλο που επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στη Γερμανία. Να θυμίσουμε πως ο βασικός κορμός  έχει συμφωνήσει τουλάχιστον και για την επόμενη σεζόν ενώ έκλεισε και η εκκρεμότητα που υπήρχε με τον Χριστόδουλο Μυλωνά ο οποίος επίσης ανακοίνωσε την συμφωνία με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του «Δικεφάλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X