Αραούχο: Η Λας Πάλμας μπλοκάρει τα αρνητικά σχόλια για την πώλησή του στα social media!

To γκολ έπος του Αραούχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Λας Πάλμας έχει βάλει μπρος τους μηχανισμούς της στα social media για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Ο Σέρχιο Αραούχο αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για την ΑΕΚ!

Μια μεγάλη μεταγραφή για την Ενωση που -επιτέλους- αποκτά οριστικά τον Αργεντίνο άσο που αγαπά και αγαπιέται στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ προσπάθησε πολύ για αυτή την περίπτωση και ξεπέρασε τα διάφορα γραφικά της Λας Πάλμας όλο αυτό το διάστημα, φτάνοντας εν τέλει στην αγορά του. Οι Ισπανοί σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να τροφοδοτήσουν τα μέσα με διαψεύσεις γύρω από τον «Τσίνο», ενώ έσπευσαν να τον χρίσουν αρχηγό από την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Η επικοινωνιακή τεχνική της δεν πήγε και πολύ καλά πάντως, καθώς πλέον μετά την πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ για περίπου 1.5 εκατ. ευρώ έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στα Κανάρια Νησιά. Ο Αργεντινός άσος, άλλωστε, έχει ένθερμο κοινό και στην Ισπανία λόγω του πάθους με το οποίο αντιμετώπιζε όλα τα παιχνίδια. Μάλιστα, όπως φαίνεται από αρκετούς χρήστες του twitter, η Λας Πάλμας «τρέχει» να σβήσει όλα τα αρνητικά και επικριτικά σχόλιο κατά της διοίκησης για την πώληση του Αραούχο.

Δείτε χρήστες του Twitter που μπλοκάρονται από την Λας Πάλμας:

Αραούχο: Η Λας Πάλμας μπλοκάρει τα αρνητικά σχόλια για την πώλησή του στα social media! Αραούχο: Η Λας Πάλμας μπλοκάρει τα αρνητικά σχόλια για την πώλησή του στα social media!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X