Η ΑΕΚ να μην ξεχάσει που ήταν, για να φτάσει εκεί που θέλει

Ένα και να σας…καίει από τον Αραούχο, η ΑΕΚ 1-0 τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για το πριν, το τώρα και το μετά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάσα μεγάλη. Αυτό είναι για την ΑΕΚ η ολοκλήρωση μέσα σε ελάχιστες ώρες, δύο μεταγραφικών υποθέσεων που έχουν κομβικό ρόλο για το μέλλον και την προοπτική της ομάδας.

Ο Λε Ταλέκ και ο Αραούχο δεν είναι απλά δύο εξαιρετικοί παίκτες για τα σχέδια του Μιλόγεβιτς, αλλά και κινήσεις που φτιάχνουν το κλίμα στην ΑΕΚ. Διότι, είναι αλήθεια πως το σχέδιο – μεγαλεπήβολο έτσι και αλλιώς – να πάει η ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με νέο κορμό, δεν μπόρεσε να γίνει πράξη.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, όμως. Ειδικά τώρα, που βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού. Υπό προϋποθέσεις, τόσο ο Λε Ταλέκ, όσο και ο Αραούχο, μπορούν να βρίσκονται στη διάθεση του Μιλόγεβιτς ακόμα και για τα ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League την ερχόμενη Πέμπτη. Για να μην τρελαινόμαστε, δεν υπάρχουν πια προετοιμασίες με ατέλειωτα τρεξίματα. Πρόκειται για επαγγελματίες παίκτες, που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X