Εκλεισε στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Μέικον

Εκλεισε στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Μέικον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία είναι ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Τριφυλλιού και απομένει πια μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να σφραγιστεί η συμφωνία.

Ο coach Πρίφτης, μίλησε με πολύ κόσμο για τον Αμερικανό γκαρντ και συνέλεξε κάτι παραπάνω από θετικές πληροφορίες τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για την αγωνιστική του συμπεριφορά, ανάβοντας αυτόματα το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Μέικον θα υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές που θα κυμαίνονται μεταξύ 250.000 και 300.000 τον χρόνο, εξαργυρώνοντας έτσι την εκπληκτική σεζόν (στο δεύτερο μισό, όταν και ήρθε από την Γαλατά) που έκανε με την ΑΕΚ.

Ο Μέικον πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά με μέσους όρους 18,2 πόντων και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας τις επιθετικές τους αρετές με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Το μόνο που απομένει πια είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που θα γίνει με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X