Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Τσιτσιπάς: Με φόντο μια θέση στα ημιτελικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το σύντομο πέρασμα από ο χορτάρι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στο χώμα και συγκεκριμένα στο 500άρι του Αμβούργου.

Πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης, όπου είχε ηττηθεί από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, οπότε φέτος έχει την ευκαιρία να βάλει βαθμούς στην τσέπη με τον τίτλο για να ανεβεί στο Νο.3 του κόσμου.

Μετά, βέβαια, θα πρέπει να κάνει τη γρήγορη στροφή στις σκληρές επιφάνειες, καθώς ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Σήμερα ο Στεφ, επικεφαλής του ταμπλό, έμαθε το «μονοπάτι» του στο Αμβούργο και μετά το μπάι του πρώτου γύρου, θα παίξει με Ντόμινικ Κέπφερ ή qualifier/lucky loser.

Στον προημιτελικά λογικά θα βρει Τζάουμε Μουνάρ ή Φίλιπ Κραΐνοβιτς και στα ημιτελικά Νικολόζ Μπασιλασβίλι ή Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, που έχει στη δική του πλευρά τον Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας και μπορεί να συναντήσει τον Στέφανο μόνο στον τελικό.

Ο Τσιτσιπάς παίζει και στο διπλό μαζί με τον Πέτρο και οι πρώτοι αντίπαλοί τους είναι οι Πούετζ/Βίνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X