Πρεμιέρα στα Λιόσια για την ΑΕΚ

Πρεμιέρα στα Λιόσια για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να μετακομίσει στο νέο της γήπεδο

Ενώ ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν συνεχίζεται, στην ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα ως αναφορά την έδρα της ομάδας για την νέα σεζόν.

Αυτό που είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, είναι ότι στην ΑΕΚ θέλουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, στα μέσα Αυγούστου, να γίνει στο ανακαινισμένο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και για αυτό θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να είναι όσα απαιτούνται έτοιμα, για να μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει μια μπασκετική ομάδα και τις ανάγκες της.

Η διάθεση της ΑΕΚ για μετακόμιση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων επιβεβαιώνεται και από την αποχώρηση της από το ΟΑΚΑ. Η Ένωση ενημέρωσε την διοίκηση του ΟΑΚΑ ότι αποχωρεί και αδειάζει τα πρόχειρα γραφεία που είχε όπως και τα αποδυτήρια της ομάδας μαζί με όλους τους χώρους που χρησιμοποιούσε. Τα δύο γήπεδα που έχει δηλώσει για έδρες την επόμενη σεζόν είναι το κλειστό των Άνω Λιοσίων και το κλειστό της Ζωφριάς που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Μετά και την απόφαση για συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα, αποκτάει μεγαλύτερη σημασία η μετακόμιση στα Λιόσια. Ένα έργο που ο ίδιο ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πιστέψει πολύ και θεωρεί ότι θα συντελέσει στην οικονομική ανεξαρτησία της ομάδας στο μέλλον.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X