Τζέφερσον: «Όταν ο Γιάννης είναι στα καλύτερά του, δεν ξέρεις αν ευνοούνται οι υπόλοιποι και αυτό μπερδεύει την ομάδα» (VIDEO)

Τζέφερσον: «Όταν ο Γιάννης είναι στα καλύτερά του, δεν ξέρεις αν ευνοούνται οι υπόλοιποι και αυτό μπερδεύει την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος NBAer, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, μιλώντας για τους τελικούς του ΝΒΑ αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Τι μπορούν να κάνουν οι Μπακς για να σταματήσουν τον Κρις Πολ και τον Μπούκερ; Εδώ είναι το θέμα, όταν ο CP3 είναι στα καλύτερα του, όλοι γύρω του στην ομάδα έχουν πλεονέκτημα. Όταν ο Γιάννης είναι στα καλύτερα του, όπως ήταν στο Game 2, δεν ξέρεις αν όλοι οι υπόλοιποι ευνοούνται.

Αυτό είναι που μπερδεύει σε αυτή την ομάδα των Μπακς, σε σχέση με αυτή των Σανς. Ας πούμε υποθετικά ότι ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης της σειράς και η λίστα συνεχίζεται με τουλάχιστον τρεις παίκτες των Σανς (Πολ, Μπούκερ, Έιτον). Αυτό δείχνει την ομάδα τους. Προσπαθώντας να σταματήσουν τους Μπούκερ και Πολ, προσπαθούν να σταματήσουν όλη την ομάδα» ανέφερε ο Τζέφερσον, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ESPN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X