EURO 2021: Ο Μπονούτσι υποσχέθηκε να αγκαλιάσει την σεκιουρίτι που τον μπέρδεψε με οπαδό (VIDEO)

EURO 2021: Ο Μπονούτσι υποσχέθηκε να αγκαλιάσει την σεκιουρίτι που τον μπέρδεψε με οπαδό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υποσχέθηκε πως αν κερδίσει η Ιταλία στον μεγάλο τελικό, θα αγκαλιάσει την γυναίκα σεκιούριτι που τον μπέρδεψε με οπαδό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον τελικό του Euro όπου και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία προκρίθηκε η Ιταλία, η οποία επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Ισπανίας (1-1 κανονική διάρκεια).

Μετά την πρόκριση της «Σκουάντρα Ατζούρα» στον τελικό του θεσμού, ο Λεονάρντο Μπονούτσι κατευθύνθηκε προς το μέρος των Ιταλών οπαδών που βρίσκονταν στο «Γουέμπλεϊ», για να πανηγυρίσει έξαλλα την πρόκριση αυτή.

Όταν σταμάτησαν οι πανηγυρισμοί ο Μπονούτσι, δεν μπορούσε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μία γυναίκα που εργαζόταν ως σεκιούριτι τον πέρασε για οπαδό και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό, ο 34χρονος Ιταλός σέντερ μπακ υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση, που οι «ατζούρι» επικρατήσουν στον τελικό των «Τριών Λιονταριών» και στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης, θα βρει την γυναίκα σεκιούριτι και θα την αγκαλιάσει.

«Ηταν μια αστεία εμπειρία. Την αγκάλιασα κι έμεινε άναυδη. Κάνουν σκληρή και δύσκολη δουλειά. Περνούν ώρες προσπαθώντας να κρατήσουν τους οπαδούς μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Αν λοιπόν την βρω στο τέλος του τελικού, θα την αγκαλιάσω ξανά» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο άσος της Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X