Copa America: Στην τρίτη θέση η Κολομβία με πρωταγωνιστή τον Ντίας, 3-2 το Περού (VIDEO)

Copa America: Στην τρίτη θέση η Κολομβία με πρωταγωνιστή τον Ντίας, 3-2 το Περού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κατέκτησε την τρίτη θέση στο Copa America η Κολομβία με «ήρωά» της τον Λουίς Ντίας, ο οποίος κλείδωσε τη νίκη με γκολ στο 93'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση της Κολομβίας με το Περού ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα με τους Κολομβιανούς να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και να κλειδώνουν την τρίτη θέση της διοργάνωσης, με το γκολ του Λουίς Ντίας στο ’93.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κολομβία είχε την υπεροχή αλλά το Περού είχε τις ευκαιρίες και σε μία από αυτές με τον Γουτόν, προηγήθηκε με 1-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν μία αποθέωση για το επιθετικό ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ. Και έτσι έγινε αφού σημειώθηκαν συνολικά τέσσερα, τα οποία άλλαξαν την έκβαση του αγώνα. Στο 49ο λεπτό ο Κουαδράδο με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1, ενώ στο 67ο λεπτό η Κολομβία έκανε την ανατροπή με τον Λουίς Ντίας.

Το Περού όμως επέστρεψε και με τον Λαπαντούλα, που αγωνίστηκε με μάσκα λόγω τραυματισμού, ισοφάρισε σε 2-2 στο 82ο λεπτό. Όλα έδειχναν ισοπαλία και πέναλτι για να κριθεί η 3η θέση αλλά ο Λουίς Ντίας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στην τελευταία επίθεση του αγώνα, με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το τελικό 3-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X